Ängla

Ängla

fredag 3 januari 2014

Barnvakt

Idag fick Änglas mormor och morfar hoppa in o passa lilla skruttan medans jag skulle iväg o jobba, (alex är iväg o fiskar). Men det slår inte fel. Nu under jul/nyår och veckan innan har Änglas sovtider varit så långt ifrån normala. Vi har ju aldrig varit så noga med sovrutinerna men har alltid försökt att hon ska läggas innan 21. Helst innan dess. Men nu i ngr veckor har hon somnat 22-23 ibland senare då vi gått i lagt oss. Eller vaknat efter 1 timme och har varit hur pigg som helst. Så idag såklart, säger hon till mormor o morfar att hon är nannig, vid 20 och går till sängs själv och somnar... Vad hände där?! Skönt för mig dock som har haft lite egentid nu ikväll :). Hoppas det händer imorgon också :).

3 kommentarer:

  1. Härligt ;) underbart att hon ville lägga sig själv :) /Lina

    SvaraRadera
  2. Axel somnar alltid vid halv åtta och har alltid gjort. Tycker det är så så mysigt med lite egentid. Fast Ängla är kanske som hon heter en Ängel. Hade aldrig pallat ha Axel uppe så länge ;)

    SvaraRadera
  3. Vad skönt. Egentid är viktigt. Vi skojade härom dagen och sa att egentid får vi väl när hon kommer i tonåren hehe. Hade önskat hon var en ängel då dagarna hon väljer att vara vaken på övertid. Men oftast är hon överallt och ingenstans, och hela världen är upp och ner :/

    SvaraRadera