Ängla

Ängla

måndag 3 februari 2014

Bad, middag och biomys!

Det har denna helgen bestått av. Då mitt stora hjärta var fri i fredags och jag började sent beslutade vi oss för att åka in till Karlslundsbadet. Himla mysigt att bara få vara vi tre. Då vi nu änligen har en liten vattentjej var det mer stoj o stim. Har i och för sig varit det sen i somras :)
Konstigt det där. Änglas andra sommar 2012 då hon var 1 år var katastrof. Vatten var hon jätte rädd för och ville inte alls. Ändå hade hon gått på babysim dessförinnan och hade inga problem med vatten.
Men nu sen i somras har det bara blivit bättre. Tror också att det blivit bättre sen vi skaffade oss badkar. Men det kanske ändras! Håller tummarna för att det inte gör det.

I lördags fick vi åka en sväng till väla för att försöka hitta födelsedagspresenter till min pappa och mina bröder. Dock hittatade jag inte ngt till min pappa. Idéer mottages :)
På kvällen blev det fondue mys med Charlie o Tess. Mmmm man kan inte få nog av fondue.

I söndags blev det bio premiär för hjärtat. Bamse och tjuvstaden, blev det. Uppskattades vädigt mycket. En stor popcorn och en stor "tv", som hon kallade det. Många frågor och lite myror i brallan. Så helt still satt hon inte. Men ändå jätte duktig ♡ Vi väntar nog nått år till tills nästa biobesök.

På kvällen blev det taco-mys mys med mina fina kollegor. Vad glad jag är för att vi är så tajta som vi är. Sånna kollegor kan man inte hitta var som ♡.

Idag är det en sån innersittar dag med massa film och mys med lill hjärtat. Dock lite träning ikväll med bästa vännen. Ska bli skönt efter en veckas uppehåll som jag igentligen skulle gjort hemövningar :/. Men nu är det nya tag!

1 kommentar: